Praktické odkazy

Kontakt

Mám záujem o ponuku
zaslať dopyt

Na stiahnutie

Dotazník spokojnosti
vyplniť dotazník

Sledujte nás

RI OKNA
RI_OKNA_story_big_skiareal_Malenovice_1

Skiareál Chata pod Lysou

V malebnej chránenej krajinnej oblasti priamo v srdci Beskýd sa nachádza penzión Chata pod Lysou. Je umiestnená priamo v ski areáli Malenovice, ktorý leží v nadmorskej výške 520 – 720 m. n. m.

Penzión je využívaný predovšetkým v zimnom období. Ráno sa zobudíte, zídete k zjazdovke a môžete si užívať zimné športy. V penzióne si potom kedykoľvek počas dňa môžete urobiť prestávku a nabrať nové sily. Reštaurácia je určená lyžiarom i nelyžiarom, ktorí sa potrebujú najesť či zahriať bombardínom.

V zime aj v lete

Penzión je otvorený aj v lete, pretože táto lokalita nabáda k veľkému množstvu zaujímavých aktivít a výletov. Chata pod Lysou je tiež hojne využívaná na prenajatie pre firemné akcie a rodinné oslavy.

Na úbočí ski areálu

Ski areál v obci Malenovice je jedno z najznámejších lyžiarskych stredísk v Beskydoch, tzv. „Na Staškove“. Nachádzajú sa tu tri lyžiarske vleky a zjazdovky všetkých stupňov obtiažnosti vrátane tej najvyššej, ktorá poteší náročných lyžiarov, aj najnižších, a preto je miesto vďaka tamojšiemu terénu vhodné aj pre lyžiarske kurzy a rodiny s malými deťmi. Areál je navyše dobre dostupný autom.

Po prevzatí Ski areálu Malenovice súkromnými vlastníkmi a zároveň nadšencami do zimných športov došlo k rekonštrukcii svahu. Areál je okrem troch vlekov vybavený umelým zasnežovaním, večerným osvetlením. Platiť tu môžete aj bezkontaktne.

Zo starej drevenice luxusné apartmány

Zrekonštruovaná bola stará búda, kde teraz stojí penzión „Chata pod Lysou“. Drevené fasádne obklady v teplej oranžovej farbe s drevenými oknami dodávajú stavbe moderný ráz a zároveň nerušia prekrásnu horskú scenériu a dobre zapadá do malebného beskydského prostredia. Špeciálne ošetrenie dreva zaručuje dlhú životnosť aj v horských podmienkach.

Od r. 2017 sa tu môžeme tešiť z pohodlných izieb a krásnych kúpeľní aj čistej reštaurácie so širokou ponukou nápojov a klasických horských jedál, ktoré cez chuť i čuch posilňujú atmosféru miesta.

RI magazín našich referencií

Príbeh spoločnosti RI OKNÁ, produktové katalógy, príbehy z realizácií – všetko na jednom mieste.

Ďalšie referencie

Mám záujem
o ponuku

Zadajte nezáväzný dopyt, na základe ktorého Vám naši špecialisti zostavia individuálnu cenovú ponuku podľa Vašich požiadavkov a prianí.